19 Березня 2024, 07:47 | Реєстрація | Вхід
/ «День Народження Андріївського узвозу» шукає поетів! - 20 Серпня 2019

«День Народження Андріївського узвозу» шукає поетів!

Категорія: «Конкурси»
Дата: 19 Серпня 2019 (Понеділок)
Час: 23:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Музей Булгакова
Адреса: Андріївський узвіз
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1152


«День Народження Андріївського узвозу» - мультижанрова платформа, що поєднує в собі синтез циркового, театрального, музичного, поетичного, візуального та кіно мистецтв.

Команда фестивалю - лабораторія для генерації, розвитку і впровадження творчих ресурсів та талантів, організація, яка працює в секторі культури і креативних індустрій з метою зробити Андріївський справжньою арт-резиденцією для творців.


Мета проекту:

  • Започаткувати проведення щорічного фестивалю присвяченого святкуванню Дня народження Андріївського узвозу та перетворити найважливішу вулицю-символ Києва в дивовижний і казковий театр під відкритим небом;
  • Зробити святкування ДР Андріївського національною традицією, яка приверне увагу туристів, гостей міста та киян, підтримуючи реноме європейської столиці, що проводить кращі мистецькі заходи;
  • Розкрити Вуличне мистецтво, як культуру щедру за своєю природою, і поділитися цієї щедрістю, тому що вона пропонує дуже бажаний кут погляду на місто.
  • Показати творче серце (древо) Києва. Зробити Андріївський справжньою арт-резиденцією для творців.
  • Синтез різних видів мистецтв, підняття теми різноманітності і заохочення творчого діалогу за рахунок культурної діяльності.
  • Впровадження фестивалю вуличного мистецтва - як можливості для художників зустрітися зі світом і з один одним, резонуючи з усім навколо.
  • Культурний захід, головна мета якого - представити всю естетику Українського традиційного і сучасного мистецтва.
  • Реалізація мистецьких творів створених в умовах колаборації та синтезу мистецтв - зустріч між художниками і громадськістю тут і зараз.
  • Моментальна взаємодія задопомогою творчих пристосувань.
Фестиваль поділено на зони, крізь які подоржують гості, крокуючи Андріївським. Червона, помаранчева, жовта, зелена, голуба, синя, фіолетова та біла. Кожна зона має певний колір, обумовлений декором та використаний як елемент костюмів та мейкапу артистів, які працюють в цій зоні.


Поетичні читання «Дня Народження Андріївського узвозу»

По 20 серпня триває добір поетів для участі у поетичних читаннях «Дня Народження Андріївського узвозу».

Поетичні читання проходитимуть 7 та 8 вересня у тематичному місці – біля музею Булгакова. Час наразі уточнюється та буде погоджуватися особисто з кожним учасником.

Хочете заявити про себе й взяти участь у читаннях - заповніть, будь ласка, наступну форму: https://forms.gle/pAAGa6AFvzV6enPF6
Учасники читань добиратимуться порталом Litcentr та організаторами заходу.

23 серпня ми повідомимо усіх, хто подався, про результати добору, організатори заходу зв’яжуться із вами і зорієнтують у даті та часі вашого виступу.

Організатор: ГО «Андріївський узвіз». Місце: Андріївський узвіз, музей Булгакова.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar