19 Березня 2024, 10:26 | Реєстрація | Вхід
/ Квест для дітей до дня народження Туве Янссон - 10 Серпня 2019

Квест для дітей до дня народження Туве Янссон

Категорія: «Події»
Дата: 10 Серпня 2019 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 536


Книгарня «Є» запрошує на захід для дітей 5+ років «Подорож долиною Мумі-тролів», який відбудеться 10 серпня. Початок – о 14:00.

«Хто їсть оладки з варенням, не може бути страшним та небезпечним…»

Першу, серпневу дитячу суботу в Книгарні «Є», присвячуємо всесвітньо відомій письменниці Туве Янссон та створеному нею  світу дуже милих, схожих на бегемотів, персонажів… Про кого ж мова? Мумі-тролі - це невеликі білосніжні істоти, надзвичайно добрі та привабливі! Але часом вони бувають і вередливими, і брехливими, і жадібними, іноді - надокучливими, але водночас чуйними, терплячими та товариськими! Рідна домівка мумі-тролів - гостинний блакитний будиночок, розташований у прекрасній Долині Мумі. Це той жаданий і гостинний причал, де завжди радо зустрінуть мандрівника, ким би він не був, де обігріють, нагодують, зрозуміють і втішать, бо там понад усі скарби - цінують дружбу і любов.

Тож запрошуємо всіх на цікавий тематичний квест за  кількома історіями долини мумі-тролів! Діти весело працюватимуть у командах, дізнаються більше цікавинок про життя та творчість найкращої фінської письменниці, а також прекрасно проведуть свій час!


10 серпня, 14:00. Хмельницький, вул. Проскурівська, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar