23 Квітня 2024, 10:54 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги А. Шидловського «Ліра фрейдиста» - 15 Червня 2019

Презентація книги А. Шидловського «Ліра фрейдиста»

Категорія: «Події»
Дата: 15 Червня 2019 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Мала опера
Адреса: вул. Дегтярівська, 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 562


Ліра фрейдиста - правдива вигадана історія психіатрії

15 червня 2019 за участю ГКПЧ України в будівлі Малої опери Києва пройде презентація книги Андрія Шидловського «Ліра фрейдиста».

«Ліра фрейдиста» - друга книга Андрія Шидловського. Як і його перша рукопис «Ліра божевільного», твір в художній формі, але на основі реальних досліджень розкриває дійсний стан справ в сучасній психіатрії.

«Більшість шкіл психіатрії будують лікування на усвідомленні хворим його прихованої проблеми. Не важливо, класичний чи то психоаналіз, нлп, екзистенційна або індивідуальна психотерапія. Усвідомлення "прихованої загрози" - ось до чого апелює психолог або психіатр в своїх методах лікування. Кожен з них яро доводить, що в тій чи іншій проблемі є своє коріння, і цей корінь повністю складається із лібідо, то з спраги влади, то з всіляких комплексів, то з юнговских архетипів. За їх судженням неможливо, щоб проблема не була ні першим, ні другим, ні третім. I тим більше, включала все це разом - це означало б визнання свого колеги (конкурента) також правим і втрату клієнтури», – А. Шидловский.

Обидва твори - це погляд на психіатричну систему очима пересічного громадянина. Чим керується психотерапевт або психіатр при постановці діагнозу і як проводиться анамнез при наявності патологій? У книзі  розкривається глобальна проблема - зловживання службовим становищем лікаря-психіатра. І проводиться дослідження, як психіатрія з нестабільної науки стала прибутковим бізнесом.

15 червня, о 13:00 чекаємо на Вас за адресою м. Київ, вул. Дегтярівська, 5 (Мала опера)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar