24 Квітня 2024, 14:33 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація Книги «Дзевяць жыццяў Віта Морэ» - 24 Травня 2019

Презентація Книги «Дзевяць жыццяў Віта Морэ»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Травня 2019 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Knygarium
Адреса: вул. Липинського 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 548


Кирило Стаселька - відомий білоруський прозаїк, автор книг «Дитячий маніфест», «Marginalis» і «Дев'ять життів Віта Море». 

«Дитячий маніфест» і «Marginalis» - входили до списків ряду літературних премій. Зокрема, «Дитячий маніфест» увійшов в шорт-лист Премії імені М. Богдановича та лонг-лист Премії імені Є. Гедройца. Роман «Marginalis» кілька років входив в списки бестселерів, в тому числі, магазина oz.by.

«Дев'ять життів Віта Море» - Захоплюючий, непередбачуваний, експериментальний твір, гармонійно поєднує різні літературні жанри і філософські течії в одне ціле. Читач зануриться в ряд історичних періодів і подій, континентів і країн - від Білорусі до Єгипту, великих творів - від Данте до Кафки, ідей і концепцій - від ніцшеанство до прагматизму.

«Дев'ять життів Віта Море» не стільки літературний текст, мова автора з читачем, скільки діалог читача з самим собою і власним внутрішнім світом. Віта Море не просто головний герой, конкретна особистість, але образ, прототип, який, з одного боку, об'єднує нас, а з іншого - висловлює нашу різницю і унікальність, наші устремління, страхи, очікування і мотиви.


24 травня, 19:00. Київ, Knygarium, вул. Липинського 10


0 коментарів

Залишити коментар

avatar