25 Квітня 2024, 18:06 | Реєстрація | Вхід
/ Благодійний поетичний вечір-аукціон #SaveHorlach - 16 Травня 2019

Благодійний поетичний вечір-аукціон #SaveHorlach

Категорія: «Події»
Дата: 16 Травня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 607


Благодійний поетичний вечір-аукціон для збору коштів потерпілому у ДТП Богдану Горлачу відбудеться в Києві уже цього четверга, 16 травня

Це другий захід у Києві і п'ятий в межах #savehorlach. Паралельно із київською подією проходитиме захід в Чернівцях.

Нещодавно із людьми, причетними до літературного середовища в Україні, сталася непоправна трагедія. В автокатастрофі загинули батьки Поліни Горлач — молодої, але активної й талановитої літераторки та культуртрегерки — організаторки заходів. Її молодший 13-річний братик, талановитий танцівник із Конотопа Богдан Горлач зараз у реанімації — у нього переломи обох ніг, черепно-мозкові травми. Зараз його стан стабільний, але він потребує підтримки.

Відвідавши захід у вас буде змога підтримати Поліну і Богдана, адже допомагаючи при кожній можливості, ми внутрішньо укріплюємось, наша надія на добрих людей міцніє. 

Під час попередньої події  було зібрано близько 15 тис. грн! 


Нагадуємо, 21 квітня на Сумщині сталася автокатастрофа, у якій загинуло 4 людини. Двоє з них – батьки Поліни та Богдана Горлачів.

Новина про трагедію на сайті Нацполіції: http://bit.ly/2GBGztT

Тринадцятирічний Богдан — єдиний, хто вижив у цій аварії. Хлопчик отримав переломи обох ніг, черепно-мозкову травму та перелом шийного хребця. Зараз він знаходиться в комі, потребує дорогого лікування, а потім тривалої реабілітації. І, звісно, на це необхідні чималі кошти.


16 травня, 19:00. Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar