25 Квітня 2024, 22:07 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки поезій Сашка Обрія «БУСОЛ» у Львові - 12 Травня 2019

Презентація збірки поезій Сашка Обрія «БУСОЛ» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 12 Травня 2019 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: 30 грн
Місто: Львів
Місце: Urban бібліотека
Адреса: вул. Устияновича 4
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: litkyt
Кількість переглядів: 749


12 травня, в неділю, у Львові о 16:00 в рамках літературно-музичного клубу «Меломани» відбудеться презентація збірки поезій Сашка Обрія «БУСОЛ» в Urban бібліотеці за адресою: м. Львів, вул. Устияновича, 4. Вхід – 30 грн. 

Спеціальний гість заходу – акустичний гурт ESTET (соліст – львівський музикант Ярослав Пиж), який розбавить поезію драйвовими гітарними ритмами і створить незабутню теплу атмосферу для всіх присутніх. Запрошуємо львів'ян та гостей міста долучитися до заходу та насолодитись чудовою поезією Сашка Обрія і гарною гітарною музикою гурту ESTET.

Сашко Обрій – київський поет, уродженець Півдня України (Миколаївщина). Його творчість багатогранна – це і громадянська лірика, і філософія; пейзажна, інтимна лірика і гумор, сатира. 

Провідною ж ідеєю збірки «БУСОЛ» (аббревіатура «Бережу Український Світ Од Лиха») є збереження, відтворення і примноження, а також популяризація живого українського слова, українського духу та ідентичності. Ви відкриєте для себе ще один пласт рідної культури, просочений вільним духом південних степів, козацької вольниці (поет народився на території колишньої Буго-Гардівської паланки Запорізької Січі, в м. Южноукраїнськ). Окрім того, за фахом Сашко – атомник, 4 роки пропрацював на Южно-Українській АЕС. 

Деталі події на сторінці facebook.com: http://facebook.com/events/2146311682119093/


0 коментарів

Залишити коментар