26 Квітня 2024, 23:18 | Реєстрація | Вхід
/ Міжнародний фестиваль Lviv Music & Poetry Week - 12 Травня 2019

Міжнародний фестиваль Lviv Music & Poetry Week

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 12 Травня 2019 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: КМЦ «Львівський палац мистецтв»
Адреса: вул. Коперника, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1029


У Львові 6-12 травня 2019 року вже вдруге львів’яни та гості міста зможуть поринути в чудовий світ поезії, бардівської пісні та літератури в рамках Міжнародного фестивалю співаної поезії «Lviv Music & Poetry Week». На цілий тиждень з 14:00 КМЦ «Львівський палац мистецтв» перетвориться на центр літературних зустрічей, автограф-сесій, поетично-музичних концертів. У фестивалі приймуть участь відомі поети, письменники, барди з-за кордону та України, а також молоді літератори.

Для тих, хто робить перші спроби пера, серед учнівської та студентської молоді оголошено конкурс молодих літераторів у двох вікових категоріях «пре – ЛЮД – і – Я». Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та подарунками та виступатимуть на сцені КМЦ «Львівський палац мистецтв».

Фестиваль присвячений 100-річчю з дня народження відомого українського поета, перекладача, лінгвіста Миколи Лукаша.

В рамках фестивалю відбудеться відкриття Міжнародної виставки-конкурсу акварелі «Акварельні монологи» та студентський конкурс з графічного дизайну – створення екслібрісів за мотивами творів Миколи Лукаша.

Відкриття ІІ Міжнародного фестивалю співаної поезії «Lviv Music & Poetry Week» відбудеться 6 травня 2019 року о 14:00 у Львівському органному залі за участі доцента кафедри перекладознавства і контрастивної лінгвістики імені Григорія Кочура ЛНУ ім. Івана Франка Валентини Савчин - дослідниці творчості Миколи Лукаша та концерт композитора, музиканта і виконавця Ігоря Якубовського на слова Миколи Лукаша.

Учасники фестивалю та конкурсів повинні надіслати заявку на адресу організаторів, розміщену на сайті фестивалю: https://lmpw2018.wordpress.com/122-2/

06 травня

14:00 – Львівський органний зал
Відкриття фестивалю за участі доцента кафедри перекладознавства і контрастивної лінгвістики імені Григорія Кочура ЛНУ ім. Івана Франка Валентини Савчин - дослідниці творчості Миколи Лукаша, концерт композитора, музиканта і виконавця Ігоря Якубовського на слова Миколи Лукаша.
17:00 – І поверх, великий зал КМЦ «Львівський палац мистецтв»
Відкриття Міжнародної виставки - конкурсу акварелі «Акварельні монологи» та студентський конкурс екслібрисів за мотивами творів Миколи Лукаша.

07 травня – 11 травня

ІІ поверх, вестибюль КМЦ «Львівський палац мистецтв».
14:00 – презентації книжок, книжкова ярмарка.

07 травня – 10 травня

Конференц-зал КМЦ «Львівський палац мистецтв».
17:00 – концерт учасників фестивалю.

11 травня

І поверх, великий зал КМЦ «Львівський палац мистецтв»
17:00 – нагородження учасників фестивалю, концерт, джем-сейшин.

12 травня 

Конференц-зал КМЦ «Львівський палац мистецтв».
12:00 – нагородження та концерт переможців конкурсу молодих літераторів
«-пре – ЛЮД – і – Я»



0 коментарів

Залишити коментар

avatar