28 Березня 2024, 11:42 | Реєстрація | Вхід
/ Вавилон маленьких міст - Остап Українець - 7 Травня 2019

Вавилон маленьких міст - Остап Українець

Категорія: «Події»
Дата: 07 Травня 2019 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Підземний Перехід Ваґабундо
Адреса: вул. Орлика, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 617


Давня історія складається переважно з забутих речей, про які збереглися хіба окремі історичні анекдоти. За кожною великою подією стояла безліч маленьких і незначних, які не мали справити серйозних наслідків на світ — але справили. Шляхтич, котрий полює на фальшивих шляхтичів, бідний підмайстер муляра з безрадісним коханням та могилянський спудей, над котрим тяжіє прокляття могилянських спудеїв у літературі — це люди, які не зберігаються в історичних хроніках. За ними не закріплено чітких і однозначних вчинків. Такі люди — чистий аркуш, на якому проявляється все дрібне і непомітне, що потім стане великим і значним.

Запрошуємо на передпрезентацію майбутньої книги Остапа Українця «Канцелярії хрестових походів», яка вийде друком у видавництві Фабула, та одночасне обговорення популярного роману «Малхут»

Малхут. Який зв’язок може бути між таємним лицарським орденом, старовинним містом Станіслав та контрабандистом, що приховує дрібні злочини під личиною молодого адвоката? Невеличкий лист, що потрапляє у власність до звичайного крадія, перетворюється на «Святий Грааль» у чужих руках, що в кращих традиціях епосу може змінити не тільки владу, а й світову історію. Через містичні пригоди та викриття зговору із взаємодією кількох країн місто Станіслав стає одним з ключових елементів у створенні нової Речі Посполитої, а герой роману — головним свідком подій. Чи справді автор спромігся віднайти секретну історичну місію? Остап Українець наголошує, що це скоріше гра з фактами. То чи не нам і розгадувати цю вкрай заплутану історію, де за кожним словом стоять чиїсь вельми крупномасштабні плани — розміром з цілу державу.


7 травня, 18:30. Івано-Франківськ, Підземний Перехід Ваґабундо, вул. Орлика, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar