20 Квітня 2024, 02:45 | Реєстрація | Вхід
/ Мистецький фестиваль «Ї» в Тернополі | 2019 - 5 Травня 2019

Мистецький фестиваль «Ї» в Тернополі | 2019

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 05 Травня 2019 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: Тернопіль
Місце: Тернопільський обласний драматичний театр ім Т. Г.Шевченка
Адреса: бульвар Т. Шевченка 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2079


Мистецький фестиваль «Ї» - це трьохденний фестиваль, який є симбіозом літератури, музики, живопису, фотографії та кіномистецтва. Ось уже понад 6 років мистецька подія об’єднує відомих письменників, музикантів, художників, кінорежисерів не лише з усієї України, але й з далекого зарубіжжя. Відтак, протягом 3 днів ти поринеш у багатогранність сучасного українського мистецтва, а також ознайомишся з культурами інших країн. 

На тебе чекають драйвові музичні перформанси, незвичні літературні тандеми, цікаві поетичні читання, захоплюючі презентації книг, лекторії, оригінальні виставки, мистецькі дискусії, книжкові ярмарки та безліч незабутніх емоцій у спільноті поціновувачів мистецтва. 

Свій внесок в розвиток фестивалю уже зробили безліч українських письменників та музикантів, митці з понад 10 країн світу та відвідувачі з різних українських міст. Саме тому Мистецький фестиваль «Ї» зайняв чільне місце серед культурних подій національного масштабу та продовжує вдосконалюватися. Тепер час приєднатися й тобі, бо на фестиваль «Ї» завжди всі своЇ.


3-5 травня 2019 року. Тернопіль, бульвар Т. Шевченка 6
Тернопільський обласний драматичний театр ім Т. Г.Шевченка

Група фестивалю у Facebook: https://www.facebook.com/festji/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar