28 Березня 2024, 11:01 | Реєстрація | Вхід
/ Молоко з медом: продовження історії від Йоанни Ягелло - 22 Квітня 2019

Молоко з медом: продовження історії від Йоанни Ягелло

Категорія: «Події»
Дата: 22 Квітня 2019 (Понеділок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1138


Книгарня «Є» та видавництво «Урбіно» запрошують на презентацію українського видання заключної частини кавово-шоколадної тетралогії про Лінку Барську – "Молоко з медом". Захід відбудеться 22 квітня. Початок – о 18.30. Модерує Тетяна Пилипець.

Стосунки Лінки й Адріана завжди були сповнені незалежності, бо ж обоє вони індивідуалісти. Здавалося, найважчі випробування позаду. Та виявляється, що це не так. Дві риски на тесті на вагітність змінюють в їхньому спільному житті геть усе. Власне, його й спільним тепер назвати важко. Усе мало бути не так...

Авторка популярної серії для підлітків в останній книжці циклу звертається до складної теми підліткової вагітності. У своєму романі вона розповідає стару мов світ історію. Як відреагують на звістку про вагітність рідні? Друзі? Хто підтримає у важку хвилину? Чи доведеться відмовитися від планів на навчання, розвиток, улюблену роботу? А головне – що з особистим життям? І ще: як це пов’язане з минулим її родини, яке досі залишається сповненим похмурих таємниць?

22 квітня, 18:30. Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar