29 Березня 2024, 16:04 | Реєстрація | Вхід
/ 7 сніданків з продюсером Оленою Лазуткіною | Київ - 20 Квітня 2019

7 сніданків з продюсером Оленою Лазуткіною | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 20 Квітня 2019 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: 500 грн.
Місто: Київ
Місце: Eklektik Story Cafe & School
Адреса: вул. Володимирська, 69
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 962


Сніданок №1 Сюжет художньої книги - обговорюємо хронологію подій, сцени, опрацювання персонажів, структуру рукописи, фішки в книгах.

Сніданок №2 Поетичний бренд: створення публічної особистості, заробіток поета, соцмережі, видання збірки поезії і його розкрутка, організація поетичного вечора.

Сніданок №3 Дитяча література - створення світу, успішні приклади в світі і в Україні, супутні проекти, структура дитячого літературного бренду, продаж прав і вихід онлайн.
 
Сніданок №4 Електронні книги і продаж через інтернет: як найбезпечніше продавати в інтернеті, digital партнери і реальні цифри продажів, писати онлайн за передплатою, інші способи заробітку автора онлайн.

Сніданок №5 Робота з зарубіжними видавництвами - як почати / підготовка книги / проекту до продажу, поради щодо вибору перекладача, договір з видавцем і цінова політика. Міжнародні фестивалі та ярмарки.

Сніданок №6 Як видати книгу безкоштовно? - де взяти гроші на видання книги, особливості договорів з видавцем, краундфаундінг і попередній продаж, product placement, продаж книги брендам.

Сніданок №7 Прикладна література / бізнес література / книги тренерів - опрацювання структури, вибір формату книги, дистрибуція, супутній заробіток, поліграфія або видавництво.

Вартість одного сніданку - 500 грн. Кількість місць на один сніданок - 20 осіб.
2, 9, 23, 30 березня, 6, 13, 20 квітня. Київ, Eklektik Story Cafe & School, вул. Володимирська, 69


0 коментарів

Залишити коментар

avatar