26 Квітня 2024, 20:39 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Дівчина, яку ми вбили» у Львові - 14 Квітня 2019

Презентація книги «Дівчина, яку ми вбили» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 14 Квітня 2019 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім.Романа Іваничука
Адреса: пл.Ринок, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: litkyt
Кількість переглядів: 844


Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука та видавництво «Дім Химер» запрошують на презентацію нової книги Поліни Кулакової «Дівчина, яку ми вбили», що відбудеться 14 квітня за участі авторки.

«Дівчина, яку ми вбили»
— захопливий психологічний трилер, створений на основі вражаючої реальної історії. 1999 рік, Івано-Франківськ. Їх було п’ятеро хлопців-підлітків — безтурботних, зухвалих, сповнених надій на нове життя. І була вона — красуня Ліда у блакитній літній сукенці, котру жоден з них уже ніколи не забуде. Тому що провина не згорить у вогнищі, як блакитний нейлон… За сімнадцять років після Ліди вони знову зберуться разом, аби поновити шкільну дружбу й пробачити давні кривди. Знову розкладуть багаття. І та мертва дівчина, можливо, теж нічого не забуде. Адже тепер їхня черга стрибати крізь вогонь.

Поліна Кулакова — молода прикарпатська письменниця, яка працює в жанрі детективного трилера та горору. Життя авторки розділене навпіл: з одного боку літературна творчість, з іншого — управлінська діяльність у комерційний сфері. Її дебютний роман «Я пам’ятатиму твоє обличчя» вийшов друком 2014 року й одразу став упізнаваним книжковим «обличчям» в сучасній українській літературі. Наступна книга «Корсо» була номінована на премію «ЛітАкцент-2017» та здобула палку прихильність читачів. «Дівчина, яку ми вбили» — третій, ще більш приголомшливий роман Поліни Кулакової.

Початок о 16:00. Модерує Тетяна Пилипець 
Про місце та час зустрічі: м. Львів, Площа Ринок, 9. Вхід вільний
Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/815725798776842/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar