02 Травня 2024, 16:28 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Майже» Галини Матвєєвої - 10 Квітня 2019

Презентація книги «Майже» Галини Матвєєвої

Категорія: «Події»
Дата: 10 Квітня 2019 (Середа)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Адреса: провулок Рубанівський, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 660


10 квітня 2019 року на «Літературній середі» відбудеться презентація нового роману харківської письменниці Галини Матвєєвої «Майже»!

Галина Матвєєва: «…я була дуже слухняною. Добре вчилася у школі, писала вірші і твори, на думку вчителів, непогано. Мені було лячно вступати до філологічного факультету Університету, тому я почала вчитися на інженера у Академії міського господарства, а до ХНУ заходила, щоб віддати свої п'єси для студентського театру.....я пішла працювати інженером. Потім менеджером, дизайнером, шофером, перукарем... Якось я передивилась список своїх надбаних професій і вирішила, що прийшов час повертатися до письменства....Написала свій маленький роман "Почти"... Моя надзвичайна подруга Марко Терен переклала "Почти" українською. Тепер завдяки видавництву "Друкарня Мадрид" я пропоную до вашої уваги мій перший роман «Майже».»

Більш детально познайомитись з автором та з романом ми зможемо 10 квітня (середа) о 15-00 за адресою: Харків, провулок Рубанівський, 2. тел. 712-46-33. Вхід вільний.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar