25 Квітня 2024, 21:54 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч та автограф-сесія із Нікою Нікалео - 3 Квітня 2019

Творча зустріч та автограф-сесія із Нікою Нікалео

Категорія: «Події»
Дата: 03 Квітня 2019 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх.
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 583


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб сімейного дозвілля» запрошують на творчу зустріч та автограф-сесія із Нікою Нікалео, що відбудеться 3 квітня. Початок – о 18:00.

Творча зустріч-дискусія "Розвінчування міфу про пустопорожність жіночої літератури на основі світових бестселерів та теорії еволюції статей". Проводить авторка роману "Квітникарка", Голова Львівського жіночого літклубу Ніка Нікалео.

Вікторії завжди здавалося, що її шлюб щасливий та безтурботний. Але одного разу вона переконалася у зраді чоловіка на власні очі. І якби не найкраща подружка Мар’яна, Віка ніколи б не наважилась на зміни, адже з чоловіком їх пов’язує син. Вікторія знаходить у собі сили жити далі, творить себе, закохується і мріє про нову родину, про ще одну дитину, донечку. Їй постійно сниться дівчинка, яка здається знайомою і кличе Віку мамою, що її страшенно лякає і бентежить. Та життя жінки летить шкереберть, коли під час гінекологічного огляду в неї виявляють пухлину. Лікувати її береться гінеколог з бездоганною репутацією та жахливим характером... 

Ніка Нікалео — українська письменниця і журналістка, громадська діячка та натхненниця Львівського жіночого літературного клубу. Дипломант конкурсу «Коронація слова-2010» за роман «Dolce Vita», лауреат «Коронації слова-2013» у номінації «Вибір видавця» за роман «Любові полум’я». Дипломант «Корнейчуківської премії-2014», володарка премії «ТОП-50 успішних жінок Львівщини» (2017). Уклала серію книжок про Львів: «Львів. Кава. Любов», «Львів. Пані. Панянки» та ін.


3 квітня, 18:00. Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх


0 коментарів

Залишити коментар

avatar