26 Квітня 2024, 12:27 | Реєстрація | Вхід
/ «Чоловік з моїм іменем» Івана Байдака в Купідоні - 24 Березня 2019

«Чоловік з моїм іменем» Івана Байдака в Купідоні

Категорія: «Події»
Дата: 24 Березня 2019 (Неділя)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 581


Навесні 2019 року стартує Всеукраїнський презентаційний тур нової книжки Івана Байдака. Презентації відбудуться у 12 містах: Київ, Ужгород, Чернівці, Івано-Франківськ, Вінниця, Львів, Рівне, Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Дрогобич, Коломия.

Зокрема, 24 березня о 17:00 Київський кнайп-клуб «Купідон» зустріне українського письменника-прозаїка, есеїста, журналіста і перекладача – Івана Байдака з презентацією нової книги «Чоловік з моїм іменем».  

Творчість Івана Байдака підкорила безліч сердець завдяки оригінальному стилю, складному психологізму та жанровій різноманітності. Серед найвідоміших творів автора – «Особисто Я особисто Тобі» (2013), «Рольові ігри» (2014), «Псевдонім» (2016), «Тіні наших побачень» (2017).

Нова повість Івана Байдака «Чоловік з моїм іменем» розповідає про чоловіка на ім’я Родвелл Вільямс – замкнутого інтроверта та книголюба. Поховавши своїх батьків та переживши розлучення, він частіше пригадує події минулого: студентські роки, роботу в букіністичній крамниці та випадкову знахідку – біографічні рукописи невідомого автора. Таємничі рукописи не мають чіткого фіналу, доля автора невідома, а ще вони потрапляють до Родвелла в найважливіші моменти життя.

Він ітиме шляхами таємничого автора й водночас розплутуватиме плетиво свого минулого. Певно він знає одне: ми всі змінюємося та стаємо з часом настільки іншими, що, якби зустрілися з нами колишніми, то навряд порозумілися б чи заговорили…

«Чоловік з моїм іменем» захоплює можливістю ввійти у світ себепізнання, світ, де переплітається минуле й майбутнє, а найкраща подорож починається, щойно  отримуєш шанс повернутись на початок шляху. 

Наприкінці презентації відбудеться автограф-сесія автора.

24 березня, 17.00. Київ, Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3/5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar