29 Березня 2024, 13:32 | Реєстрація | Вхід
/ «Сліди на дорозі» Валерія Ананьєва у Рівному - 9 Березня 2019

«Сліди на дорозі» Валерія Ананьєва у Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 09 Березня 2019 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 563


Книгарня «Є» запрошує на автограф-сесію з автором книги «Сліди на дорозі» Валерієм Ананьєвим. Захід відбудеться 9 березня. Початок – о 19.00.

Унікальна жива книга! Перша жива книга про війну на Сході України. Ти, шановний читачу, відчуєш, як у твоє БМД влучає РПГ, ти будеш намагатися допомогти пораненому товаришу, ти відчуєш атмосферу напруги, знаходячись в оточенні, ти будеш читати справжній лист дівчини своєму коханому на фронт. І для цього тобі потрібна лише книга «Сліди на дорозі» та смартфон. Близько 100 QR кодів розставлені по тексту, дозволять вам поринути у події, описані в книзі. Ви зможете побачити на своєму смартфоні оригінальні відео та фотоматеріали реальних подій, що описані в книзі. Жодної постанови, увесь матеріал був знятий на фронті в 2014 році. Пориньте у життя головного героя з головою, відчуйте книгу своєю душею.

Це гримучий коктейль емоцій, спогадів переживань виплеснутий на папір. Автор ділиться з вами цілим світом, світом, якого більшість з вас ніколи не бачили і не відчували. Вдалося придумати ідею, як поєднати купу відзнятого матеріалу з написаним світом. За допомогою QR кодів ви зможете побачити більшість подій, які описані в книзі. Ви поринете в цей світ, відчуєте всіма фібрами душі переживання головного героя.


9 березня, 19:00. Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar