19 Квітня 2024, 04:13 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки архиєпископа Ігоря Ісіченка - 21 Лютого 2019

Презентація книжки архиєпископа Ігоря Ісіченка

Категорія: «Події»
Дата: 21 Лютого 2019 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Музей НаУКМА (І-й поверх)
Адреса: вул. Сковороди, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 665


21 лютого о 17.00 у Музеї НаУКМА (І-й поверх) відбудеться презентація книжки спогадів архиєпископа Ігоря Ісіченка «Ми просто йшли…». Модераторка – Тетяна Терен.

Книжка побачила світ у видавництві «Акта» 2018 року.
Борис Гудзяк (із передмови до книжки):

«…З перших сторінок ми бачимо вкоріненість на своїй землі, яку автор глибоко переживає. Перед нашими очима оживає історія цілого ХХ століття, тихого містечка, одного роду і сім’ї. Особисту історію Автора вписано в історію та ландшафт Слобожанщини. Він розкривається перед нами насамперед як син своєї землі, син, онук, племінник, брат у своїй родині. Ці сторінки спогадів проймає любов і ніжність, яку читач відчуває у кожному описі, у кожній замальовці, у кожному маленькому жесті. 

...Спогади Ігора Ісіченка будуть цікаві тим, хто вивчає недавню історію України та Совєтського Союзу ― останні роки останньої імперії. Адже високий рівень рефлексії ― щодо себе й оточення ― допомагає побачити тектонічні зміни через життя однієї конкретної людини. 
Ми бачимо і жертви, і помилки. 

...Тому читач мусить бути готовий до неприхованої та іноді некрасивої правди, що руйнує міфи й роз'ятрює рани. В спогадах є сила-силенна фактів, які важливі для опису ситуацій та обставин, у котрих опинялось українське православ’я та його Українська Автокефальна Православна Церква. Утім, мабуть, не одному читачеві, в деяких моментах буде складно погодитися з такою чесністю та критичністю. Сподіваймося, що читач цих спогадів є достатньо зрілий, щоб розуміти гострі вислови, об’єктивні чи суб’єктивні». 


Початок о 17.00. Музей НаУКМА (І-й поверх), вул. Сковороди, 2
Вхід з Контрактової площі (біля бібліотеки Антоновичів та Сонячного годинника)
Контактна особа – Наталя Пелешенко: +380 50 866 14 48



0 коментарів

Залишити коментар

avatar