19 Березня 2024, 13:36 | Реєстрація | Вхід
/ 5-7 лютого: Поетичний фестиваль поезії та вина в Києві - 7 Лютого 2019

5-7 лютого: Поетичний фестиваль поезії та вина в Києві

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 07 Лютого 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Арт-клуб «Видиво й вино», Львівська площа
Адреса: вул. Січових Стрільців 1-5, Будинок Художника, центральний вхід, 4 поверх, зала 403
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1168


Друзі, з 5-го по 7-ме лютого в Києві у Центральному Будинку Художника (4-й поверх, арт-простір «Видиво й вино») відбудеться  триденний поетичний фестиваль поезії та вина. Початок щоденно о 19:00.

5 речей, які вам необхідно знати про наш фестиваль:

1. Наша головна мета – популяризація літературних вечорів. Не самої поезії, як такої, а саме літературних вечорів, як явища. Показати, що літературні вечори – це не якась нудна фігня, котра у переважній більшості випадків носить ідеологічний характер, а справді місце, куди можна прийти відпочити, випити вина, поспілкуватися з реально класними людьми та знайти нових друзів – без усілякого дурного пафосу та офіціозу. Просто відпочинок для душі.

2. На фестивалі буде виступати багато різних поетів, як молодих, так і більш досвідчених. Хтось гірше, хтось краще, але тут всі свої. Тут вас зрозуміють, підтримають і нададуть дружну пораду.

3. Нас ніхто не підтримує і не фінансує. Все це робиться за рахунок внесків та інформаційної підтримки усіх небайдужих до поезії, що приходять до нас у гості і знаходять тут притулок для душі.

4. Переважна більшість публіки – поети, музиканти, художники, громадські діячі, блогери, програмісти і... психи... Тут можна зустріти кого завгодно... Але, що цікаво – порожні, байдужі, пусті, самозакохані та пафосні люди в нас не приживаються... Ми виштовхуємо їх своєї світлою енергетикою...

5. У нас є смачне вінішко. Аргументний аргумент.

Вхід – 100 грн для всіх (з них 50 депозит на вино). Оплата на вході.

5-7 лютого, 19:00. Київ, Арт-клуб «Видиво й вино», Будинок Художника на Львівській площі (вул. Січових Стрільців 1-5), центральний вхід, 4 поверх, зала 403


0 коментарів

Залишити коментар

avatar