25 Квітня 2024, 14:58 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Що визначає успішні держави?» | Київ - 30 Січня 2019

Дискусія «Що визначає успішні держави?» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 30 Січня 2019 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Клуб «Наш Формат»
Адреса: провул. Алли Горської, 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 649


Кожній розвиненій державі властиві три компоненти: ієрархічна структура влади, підзвітний уряд і верховенство права,  —  переконаний філософ та політолог Френсіс Фукуяма. Однак далеко не всім державам вдається гармонійно поєднувати ці елементи. 

30 січня о 19.00 у Клубі «Наш Формат» поговоримо про книжку Френсіса Фукуями «Витоки політичного порядку», український переклад якої нещодавно побачив світ. Також подискутуємо з нашими спікерами про те, які держави стають успішними, як вони долають трансформаційний період, розвиваючись у демократичному напрямку, а також чи стають країни «заручниками» свого минулого. 

Друзі, реєстрація на подію є обов'язковою! Зареєструватися потрібно за посиланням: bit.ly/2Fvotuo 


Спікери:

  • Валерій Пекар — громадський діяч, підприємець, президент компанії «Євроіндекс», викладач Kyiv-Mohyla Business School [kmbs]
  • Євген Глібовицький — член Несторівської групи, член Наглядової ради суспільного мовлення  
  • Олександр Стародубцев — засновник системи ProZorro, учасник Програми нових українських лідерів у Центрі розвитку демократії та верховенства права, який очолює Френсіс Фукуяма, у Стенфордському університеті.

«Мета цієї книжки — не так представити історію політичного розвитку, як проаналізувати деякі чинники, що привели до появи певних ключових політичних інституцій. Таких як держава, верховенство права, підзвітний уряд, які зараз сприймають за належне» — Френсіс Фукуяма


30 січня, 19:00. Київ, Клуб Наш Формат, провул. Алли Горської, 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar