19 Березня 2024, 04:48 | Реєстрація | Вхід
/ «Три сторони медалі. Реверс» Геннадія Тітова у Києві - 17 Січня 2019

«Три сторони медалі. Реверс» Геннадія Тітова у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Січня 2019 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 697


Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на вечір гострого сюжету і презентацію книжки Геннадія Тітова «Три сторони медалі. Реверс», що відбудеться 17 січня за участю автора. Початок – о 18:30. Модератор – Андрій Мартиненко.

Видавництво «Темпора» започатковує серію презентацій книг, об’єднаних спільною рисою ‒ гостротою, що пронизує їхні сюжети, не залежно від жанру та перипетій. В межах презентацій ми поговоримо з авторами про їхні книжки і бачення літератури.


Перший у нашому списку ‒ Геннадій Тітов, автор трилогії «Три сторони медалі», разом з яким ми презентуємо другу книгу з неї ‒ «Реверс». Молодий київський скульптор Сашко Савченко на прізвисько Сава намагається ужитися зі своєю нещодавно виявленою сутністю, яка затягнула його у світ надприродного. І світ цей дружнім аж ніяк не назвеш. В такому не зайве мати товариша, який завжди допоможе роздобути пива, втекти від ворогів, та ще й розібратися в химерних законах химерного світу.

Переплетення світла й темряви, східних походів середньовіччя і спальних районів сьогодення, реальності й потойбіччя – все це в продовженні гостросюжетного роману Геннадія Тітова.


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar