19 Квітня 2024, 14:33 | Реєстрація | Вхід
/ #ЦільБезкінечність Раг'нара Мьоллєрсона в Києві - 17 Січня 2019

#ЦільБезкінечність Раг'нара Мьоллєрсона в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Січня 2019 (Четвер)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Бібліотека Імені Реріха
Адреса: вул. Єреванська, 12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 665


17 січня в Бібліотеці Імені Реріха відбудеться презентація книги #ЦільБезкінечність Раг'нара Мьоллєрсона.

Коли приходить початок року і всі розробляють і вимріюють плани на новий рік 2019 – це найкращий час зрозуміти своє примарне Его і перемогти його! 

Кожний з нас в своєму житті переживає різні стани - страх, ревність, розчарування, душевну втому, любов. Саме ці теми піднімає автор. А ще тему смерті, яка хвилює людину все життя! Запрошуємо вас разом з автором на прогулянку Безкінечністю на шляху Радості! 
Під час презентації відбудеться виступ музиканта Дена Дмітрієва. Ніхто достеменно не знає, коли він взяв до рук гітару, але явно це було продиктовано вищими силами. Бо його голос – це справжня зброя світлих сил. Репертуар - шедеври світової рок сцени в їх духовно переосмисленому варіанті. Як зауважують постійні слухачі «після виконання Дена оригінальні версії здаються тоскними». Він сам як борець із примарами із цим не погоджується. Але те, що жива сила голосу та гітари мають магічну силу – доведений факт. 

Тим приємніше, що Ден вже вдруге долучається до трансперсональної презентації #ЦільБезкінечність і Центру Радості у Києві.

Співорганізатором зустрічі є Центр Радості.

17 січня, 15:00. Київ, Бібліотека Імені Реріха, вул. Єреванська, 12


0 коментарів

Залишити коментар

avatar