19 Квітня 2024, 02:24 | Реєстрація | Вхід
/ «Країна за Збручем» Олександра Бойченка в Чернівцях - 6 Грудня 2018

«Країна за Збручем» Олександра Бойченка в Чернівцях

Категорія: «Події»
Дата: 06 Грудня 2018 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Чернівці
Місце: Літературний целанівський центр
Адреса: вул. О. Кобилянської, 51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 849


6 грудня у Літературному целанівському центрі (Чернівці, вул. О. Кобилянської, 51) Олександр Бойченко презентує свою нову книжку «Країна за Збручем», що вийшла у «Видавництві 21». Початок о 19:00.

Книжка «Країна за Збручем» – це збірка новелістичних есеїв та есеїстичних новел, які Олександр Бойченко впродовж двох останніх років писав для сайту zbruc.eu та журналу «Країна».

За словами автора, «Країна за Збручем» – це книжка-міст. Просто міст між текстами, що публікувалися в країні по два боки Збруча. Але це також кладка між різними жанрами й стилями, віадук між трагічним і комічним, тунель між ліризмом і сарказмом, понтон між приватно-побутовим і соціально значущим, шляхопровід від літератури до публіцистики і назад. Одне слово, все більш-менш так само, як у семи попередніх збірках автора, хоч і трохи інакше».


Олександр Бойченко«Видавництві 21»Літературний целанівський центр запрошують 6 грудня шанувальників гостроінтелектуальних літературно-публіцистичних відчуттів та незабутніх літературних краєвидів на прогулянку віадуком між трагічним і комічним – і з задоволенням, і не без моралі.

Прес-пакет для представників ЗМІ за цим посиланням: https://fex.net/458899823192

Чернівці, Літературний целанівський центр, вул. О. Кобилянської, 51


0 коментарів

Залишити коментар

avatar