29 Березня 2024, 15:13 | Реєстрація | Вхід
/ «Як вчитися правильно» Катерини Гольцберг у Києві - 4 Грудня 2018

«Як вчитися правильно» Катерини Гольцберг у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 04 Грудня 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 664


Книгарня «Є» і видавництво «Наш Формат» запрошують на воркшоп Катерини Гольцберг «Як вчитися правильно. Інструкція для дітей та дорослих» з нагоди виходу книжки Барбари Оклі «Навчитися вчитися», що відбудеться 4 грудня. Початок – о 18:30. Разом з психологинею Катериною Гольцберг говоритимемо про вміння навчатися. Поговоримо про те, як вчити і вчитися правильно, які прийоми допомагають зробити процес навчання простішим, ефективнішим та позбавленим стресу. Також подискутуємо про книжку «Навчитися вчитися» Барбари Оклі.


Є люди, які не люблять учитися. Є ті, що ненавидять математику й природничі науки. Що між ними спільного? Насправді вони не вміють учитися та не здогадуються, як їх обдурює власний мозок. Барбара Оклі, як ніхто інший, знає цю проблему ізсередини.

«Яка ймовірність того, що ви, відчинивши холодильник, застанете там зомбі за плетінням шкарпеток? Приблизно такою самою була ймовірність того, що вразлива й чутлива особа з лінгвістичним нахилом, як я, може стати викладачем інженерних наук», – описує власне життя авторка. Втім, яким би неймовірним не здавалося й це твердження, але Барбара Оклі таки здобула технічну спеціальність і зробила це досить успішно.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar