19 Квітня 2024, 15:26 | Реєстрація | Вхід
/ Музично-літературний проект «Немає меж» | Київ - 3 Грудня 2018

Музично-літературний проект «Немає меж» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 03 Грудня 2018 (Понеділок)
Час: 20:30
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Vysotsky Gallery
Адреса: вул. Воздвиженська, 40
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 789


Музично-літературний проект «Немає меж» поєднує інструментальну музику, пісні і поетичні тексти. Авторів об’єднала ідея за допомогою синтезу мистецтв (стираючи межі) акцентувати увагу на вічних цінностях людського життя, підкреслюючи важливість, насамперед, любові (у широкому розумінні) та творчості, як засобу її вираження та впливу… Подія відбудеться 3 грудня о 19:30.


Інформація про учасників проекту:

  • Орест Криса – музикант-мультиінструменталіст. Альтист Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України, учасник Kyiv Ethno Trio, засновник та учасник гуртів «Сонячна Машина», «Татхагата». Створював авторські проекти спільно з Едуардом Ділею Приступою, Олександром Положинським, співпрацював з Гурт-ЙО-гурт, CoMaha, та багатьма іншими відомими артистами.
  • Юрій Дубинський – поет, драматург, організатор «Квартирників при свічках». Презентував книжки та виступав з літературно-музичними програмами в Будинку актора, Будинку письменників, центрі Леся Курбаса. Створював проекти разом із Олегом Салівановим, Ігорем Дельфіном Сіваком та іншими. Співпрацював з театром-студією «Оксюморон». Прем’єри театралізованих творів були зіграні в Театрі юного глядача та Будинку письменників.
  • Дарія Пліс – артистка розмовного жанру. Грала у виставах театру «Оксюморон», у складі якого, брала участь у «Гоголь-фесті» у 2012 році. Виступала разом з Олегом Саліваном та Юрієм Дубинським з літературно-музичною програмою «Коли ти не можеш спати» у 2013 році. Була ведучою різних заходів, у тому числі, театралізованих екскурсій у музеях.
А також 3 грудня з нами буде Тоня Криса – скрипалька Київського камерного оркестру, учасниця різних музичних проектів, у тому числі, регулярно виступає у концертах гурту Panivalkova.


Київ, Vysotsky Gallery, вул. Воздвиженська, 40. Вхід: 100 грн. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar