18 Квітня 2024, 03:25 | Реєстрація | Вхід
/ «Поетична шафа» в Херсоні | Грудень-2018 - 2 Грудня 2018

«Поетична шафа» в Херсоні | Грудень-2018

Категорія: «Події»
Дата: 02 Грудня 2018 (Неділя)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Херсон
Місце: SHKAF smart cafe
Адреса: пр-т Ушакова, 23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 797


2 грудня у smart cafe SHKAF у рамках Таврійського тижня мистецтв/Zабалка-2018 відбудеться «Поетична шафа»! Зустрінемо зиму та почнемо відзначати новорічні свята разом!

Захід пройде у форматі «вільний мікрофон». Усі бажаючі зможуть прочитати прозові та поетичні рядки. Готуйте як свої, так і твори улюблених авторів.

На «Поетичній шафі» заплановано традиційний творчий батл! Поети та прозаїки «мірятимуться» римами за запрошення на двох у кіно до ККЗ «Юбілейний». Запис учасників вже стартував. Деталі: (050)-768-08-89.

А той, хто ніколи не писав, зможе проекспериментувати – спробувати свої сили у конкурсі експромтів. Переможець отримає звання «Поета грудня» і його фото висітиме у smart cafe SHKAF протягом наступного місяця!


Також у планах колективне написання «безкінечного вірша»: з кожного – по рядочку! 

Будуть творчі виставки: «Підвішених рядків», книжок сучасних поетів та прозаїків, фотовиставка зі знімками, зробленими «шафовцями». До речі, ми її постійно доповнюємо! Тож, приносьте і свої експонати!

Приходьте самі та беріть із собою друзів! На вас чекатимуть поезія, проза, жива музика, святкові конкурси, «скринька побажань» та ще багато цікавого!

Захід проходить за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації «ФРІ», Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, ККЗ «Юбілейний» та Креативної майстерні «Слон».

До зустрічі на грудневій «Поетичній шафі»!=)

Херсон, SHKAF smart cafe, пр-т Ушакова, 23


0 коментарів

Залишити коментар

avatar