28 Березня 2024, 16:48 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з письменником Сергієм Сингаївським - 25 Жовтня 2018

Зустріч з письменником Сергієм Сингаївським

Категорія: «Події»
Дата: 25 Жовтня 2018 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Київський розмовний клуб
Адреса: вул. Анни Ахматової, 5, кв. 286а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 722


25 жовтня «Українські посиденьки» на лівому березі чекають в гості письменника, перекладача - Сергія Сингаївського!

Багатьом з вас полюбився роман «Дорога на Асмару», автором якого є наш гість. Це єдиний в пострадянській літературі роман про штучний голод в Ефіопії 1984-86 рр. останній у ХХ ст., безпрецедентну міжнародну кампанію допомоги та цілком «гібридну» участь у ній СРСР, і історію героя, військового перекладача, який під впливом побаченого й пережитого усвідомлює себе українцем. Книга не документальна, а така, де є багато всього про життя і смерть, і кохання. Саме про цей роман Оксана Забужко в інтерв'ю журналу "Країна" (№46, 2017) сказала : «Це – найкраще, що я читала з написаного українською щонайменше за останні років п’ять.» 


Тож ми раді запросити вас до розмови з паном Сергієм в теплій, домашній атмосфері нашого горища. І навіть, якщо ви ще не читали цю чудову книгу, приходьте обов'язково! Ви будете мати нагоду не лише поспілкуватися з автором, а й придбати примірник книги за звичайною ціною з автографом.

Звільніть свій вечір в четвер 25 жовтня і завітайте до нас. На вас чекає дивовижна зустріч. Ласкаво просимо!

Місце зустрічі: вул. Анни Ахматової, 5, кв. 286а. 8 під'їзд, технічний поверх, їхати ліфтом на 10 поверх і на один поверх пішки, код на вхідних дверях 296 (домофон) якщо він працює)). Нехай адреса вас не лякає, це офісне приміщення у житловому будинку). Телефон для довідок: (067) 722-08-19, Оксана.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar