26 Квітня 2024, 02:00 | Реєстрація | Вхід
/ 264-та Перша кава. День зменшення небезпеки лих - 13 Жовтня 2018

264-та Перша кава. День зменшення небезпеки лих

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2018 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 869


З точки зору пересічних людей, поет в родині - стихийне лихо. Але ми з вами так не вважаємо! Тому святкуватимемо День зменшення небезпеки лих прекрасними віршами і, звичайно, кавою! Засідання проведе О'Ірванець, який тіко повернувся з триумфальної Краківської Першої Кави!



Міжнародний день зменшення небезпеки лих (офіційними мовами ООН: англ. International Day for Disaster Reduction, IDDR; фр. Journée internationale de la prévention des catastrophes; ісп. Día Internacional para la Reducción de los Desastres; рос. Международный день уменьшения опасности бедствий) був встановлений Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй в цілях підвищення обізнаності про необхідні заходи для зниження небезпеки лих. Протягом 25 років Міжнародний день зменшення небезпеки лих був основною подією глобальної обізнаності, щоб визнати прогрес та заохочувати подальші зусилля по створенню спільнот та країн, що живуть під час стихійних лих.


На третій Всесвітній конференції зі зменшення небезпеки лих (англ. Third UN World Conference on Disaster Risk Reduction) в Японії у березні 2015 року було підкреслено, що стихійні лиха приносять смерть, руйнування і викликають соціальні та економічні потрясіння в першу чергу на місцевому рівні. Щорічно мільйони людей змушені залишати рідні місця в результаті стихійних лих. У 2014 році переміщеними особами стали 19,3 мільйона чоловік. В результаті стихійних лих країни змушені скорочувати ресурси, асигновані на програми з вирішення завдань сталого розвитку.


Київ, Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar