23 Квітня 2024, 10:14 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Віталія Голубєва «Ефективність» - 8 Жовтня 2018

Презентація книги Віталія Голубєва «Ефективність»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Жовтня 2018 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 633


Книгарня «Є» запрошує на презентацію книги Віталія Голубєва «Ефективність. Книга для тих, хто працює з інформацією», що відбудеться 8 жовтня за участю автора. Початок – о 18.30.

Як встигати більше і при цьому не «загнати» себе? Бути активним у соцмережах – і водночас не піддавати себе стресу від суперечок у Фейсбуці? Миттєво реагувати на нові можливості – і, разом із тим, утримувати у фокусі уваги довгострокові проекти?

Книга Віталія Голубєва «Ефективність» – саме для тих, хто ставить перед собою ці та подібні питання. Її читач – не той, кому треба пояснювати, як написати статтю. Він радше цікавиться тим, як за цей самий час написати 10 статей. А потім – «витиснути» зі зробленого максимум. Соцмережі, месенджери, електронна пошта, підготовка текстів, зустрічі й наради – це те, чим живе читач книги «Ефективність». Людина, яка працює з інформацією, яка живе в інформаційному світі. А книга розповідає про те, як зробити це життя продуктивнішим.

Але мало досягнути успіху у професії – потрібно ще й вміти тримати баланс між професійним та особистим. Віталій Голубєв упевнений: успіх – це гармонія. І на сторінках книги ділиться власним досвідом батька трьох маленьких донечок, який встигає працювати головним редактором, викладати в університеті, проводити тренінги і виступати на форумах у різних містах, писати статті для професійних видань... і спати не менше 8 годин на добу. Всім, кого цікавить професійна та особиста ефективність, – читати обов'язково!


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar