25 Квітня 2024, 19:16 | Реєстрація | Вхід
/ Акції до Всеукраїнського дня бібліотек в Україні - 30 Вересня 2018

Акції до Всеукраїнського дня бібліотек в Україні

Категорія: «Події»
Дата: 30 Вересня 2018 (Неділя)
Час: 09:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 925


30 вересня книголюби святкують День бібліотек Пропонуємо вам відзначити цей день у своєму календарі та завітати до найближчої бібліотеки з книжковим подарунком! 

Наша акція «Подаруй книги рідній бібліотеці» стане у нагоді тим, хто хоче порадувати бібліотеку книжковими новинками. Ми пропонуємо зручний інструмент для оновлення фондів бібліотек новими сучасними книгами українських видавництв. Придбайте пакет книжок на сайті http://livelibrary.com.ua/books та оберіть бібліотеку, якій ми надішлемо ваш книжковий дарунок. 

Аби більше друзів дізнались про День бібліотек - встановіть нову яскраву рамку на аватарку у фейсбуці за посиланням https://goo.gl/GE4oF1


Також триває акція для бібліотек - даруємо книги-енциклопедії «Подорож до дивовижного світу тварин» кожній бібліотеці, яка проведе навчальний захід для дітей та дорослих на тему сортування сміття https://goo.gl/32Z8vj 

З 1 по 5 жовтня відбудеться акція «Збір книг для бібліотек переміщених університетів сходу України» у Верховній Раді України. Хто бажає допомогти бібліотекам переміщених університетів – пишіть нам! 




0 коментарів

Залишити коментар

avatar