29 Березня 2024, 10:53 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч із Оленою Андрейчиковою в Одесі | Зелена хвиля - 27 Липня 2018

Зустріч із Оленою Андрейчиковою в Одесі | Зелена хвиля

Категорія: «Події»
Дата: 27 Липня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Одеса
Місце: Термінал 42
Адреса: вул. Успенська 44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 867


Зустрічі з письменниками стали доброю традицією Міжнародного книжкового фестивалю «Зелена хвиля». 27 липня о 19:00 в Терміналі 42 (Одеса) у всіх охочих буде можливість поспілкуватися з українською письменницею Оленою Андрейчиковою.

Її книги об'єднує впізнаваний художній стиль, а в текстах живе іронія. Автор наділяє своїх героїв здатністю ставитися до будь-яких життєвих ситуацій з посмішкою і знаходити рішення проблем там, де, на перший погляд, їх немає.


Мета іронії - показати безглуздість того, що відбувається. Для цього автор повинен володіти специфічним даром, особливим зором, який передбачає наявність концептуального бачення, гостроти розуму і мовної чуйності.

У Олени Андрейчикової цей дар, безумовно, є. На зустрічі з автором на вас чекає відкрите інтерв'ю під умовною назвою «Іронія: основний художній метод або спосіб існування». Модератор: журналіст Віталія Токарчук - автор телевізійних і інтернет проектів, теле- і радіоведуча, журналіст.

Крім того, Олена Андрейчикова почитає свої оповідання та підпише книги всім бажаючим.


Про автора: Олена Андрейчикова, авторка збірок іронічних повістей і оповідань «Женщины как женщины», «Остаться дома в понедельник», «Таємне понеділкування», «Акулы тоже занимаются любовью». Саме іронія переважає в прозі Олени. Використовуючи дану стилістичну форму, письменниця з легкістю наповнює її глибоким змістом.


Кількість місць обмежена. Квиток - 100 грнterminal42.com.ua/event... 
Організатори: Міжнародний книжковий фестиваль «Зелена хвиля», видавництво BookChef, Термінал 42. Акредитація для ЗМІ: 067 925 62 32



0 коментарів

Залишити коментар

avatar