28 Березня 2024, 16:31 | Реєстрація | Вхід
/ Фестиваль «КНЯЖИЙ» 2018 | історія оживає тут! - 23 Червня 2018

Фестиваль «КНЯЖИЙ» 2018 | історія оживає тут!

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 23 Червня 2018 (Субота)
Час: 10:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: с. Заріччя
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1453


«КНЯЖИЙ» – це грандіозний фестиваль з потужною історичною і мистецькою складовою, який відбувається на берегах річки Луга поблизу Володимира-Волинського – міста з тисячолітньою історією. Дата проведення фестивалю – 23-24 червня.
  
«КНЯЖИЙ» – це молодий фестиваль, який минулого року вражаюче стартував і зібрав більше 9 тисяч відвідувачів з різних куточків України. Музичну сцену запалювали 10 гуртів, серед яких – легенди українського року, молоді команди, які створюють яскраву і сучасну етно-музику, добре відомі в Європі білоруські музиканти. На Літературній сцені і гутірках виступили відомі українські письменники, політики і культурні діячі – Павло Коробчук, Любко Дереш, Василь Шкляр, Володимир Парасюк, Остап Дроздов та інші. 


Лицарські бої, ефектні виступи кінного театру, масштабні історичні реконструкції, вбрані у давній одяг чоловіки і жінки мовби переносять гостей «КНЯЖОГО» у славетне минуле.

Фестивальне життя на «КНЯЖОМУ» зосереджується і на численних інших локаціях – Ярмарках майстрів та вуличної їжі, дитячому містечку, показах етно-моди, креативних фото-зонах. 

Відчуй дух княжої доби та атмосферу стародавнього міста!
«КНЯЖИЙ» – історія оживає тут!

23-24 червня. с. Заріччя біля м. Володимир-Волинський
Сайт фестивалю «КНЯЖИЙ»: http://www.kniazhyi.org.ua/#index
Сторінка фестивалю у Facebook: https://www.facebook.com/KniazhyiFest/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar