20 Квітня 2024, 12:08 | Реєстрація | Вхід
/ Творчий вечір із присмаком кави і філософської лірики - 21 Червня 2018

Творчий вечір із присмаком кави і філософської лірики

Категорія: «Події»
Дата: 21 Червня 2018 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Бібліотека імені Достоєвського
Адреса: вул. Освіти, 14а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 985


Бібліотека імені Достоєвського запрошує всіх бажаючих 21 червня о 18:00 на творчий вечір філософської лірики.

Дві киянки, Марина Препотенская та Вікторія Осташ, поети і науковиці, знайомі досить давно, за часів активної співпраці на Радіо (студія «Майдан», на хвилях якої звучала авторська програма Марини Препотенської «Контраверза»), а згодом, коли доля звела їх у літературній царині, в якій також виявилося багато споріднених тем і прагнень, органічно виникла ідея спільного творчого проекту. 

«Сafé philo [Дубль перший]» і справді перший дуетний творчий виступ, спроба оприявнення нової для нашого літпроцесу традиції філософських каварень, поширених в Європі осередків літературно-мистецького і наукового спілкування. Провідними лейтмотивами поезій і світлин, обраних авторками для цього вечора є філософія міста, подорожі знаковими містами і місцинами, у тому числі каварнями і книгарнями... Прозвучить також авторська пісня у виконанні Марини Препотенської.


Марина Препотенська, доктор філософських наук, фахівець-урбаніст, авторка книги «Homo Urbanus – людина мегаполісу» та кількох книжок поезій, зокрема, «Контрапункт» (2011), «Камертон міста» (2017), член Національной спілки журналістів України та Міжнародної асоціації українських письменників, поет і автор-виконавиця власних пісень, лауреат фестивалів авторської пісні та поезії.

Вікторія Осташ, кандидат філологічних наук, викладач світової літератури, Член Національної спілки письменників України, засновниця Київської артспільноти «Перехрестя» та Всеукраїнського конкурсу урбаністичної поезії «Урба-Перехрестя». Автор кількох книжок поезій, зокрема: «САД-О.К.» (2002), «Візії» (2006), «ВиЖиТи» (2016) та аудіо-книжки «Подих Слова» (2015). Розробник авторських курсів та майстер-класів із фото-поезії, саморедагування поезії та особливостей творчого процесу.

Приходьте, буде по-літньому тепло і сонячно! Вхід вільний!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar