16 Квітня 2024, 16:12 | Реєстрація | Вхід
/ «Три монологи про світло» у львівській Книгарні «Є» - 16 Травня 2018

«Три монологи про світло» у львівській Книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 16 Травня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 968


Львівська Книгарня «Є» з нагоди Міжнародного дня світла запрошує на «Три монологи про світло: філософія, енергетика, фотографія».

Цьогоріч Україна вперше відзначатиме Міжнародний день світла, ініційований ЮНЕСКО. 16 травня у всьому світі на різних рівнях відбуватимуться лекції, дискусії, виставки, вистави та інші культурні заходи. Усе заради того, аби ми зрозуміли важливість світла у сучасній науці та культурі та мистецтві, а також в освіті та інших важливих галузях. 


Львівська Книгарня «Є» вирішила відзначити цей День трьома монологами. Впродовж 20-ти хвилин три спеціалісти по черзі розповідатимуть нам про світло: філософ міркуватиме, чи існує світло саме по собі, чи це лише відсутність темряви. Фотограф розповість, наскільки важливим є освітлення для якісного та неповторного знімку, а енергетик розповість, як можна отримати світло за допомогою альтернативних джерел.

Доповідачі:

  • Володимир Олінкевич – викладач філософії Львівської національної академії мистецтв, дослідник філософії міста і філософії мистецтва ХХ століття.
  • Євген Щегольський – фотограф, займається цією справою 8 років. На його рахунку кілька персональних виставок та участь у різних конкурсах фотомистецтва.
  • Роман Баб’ячок – підприємець, який спеціалізується на використанні соячної енергії.

Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar