23 Квітня 2024, 22:17 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Першому гравцеві приготуватися» - 2 Квітня 2018

Презентація книги «Першому гравцеві приготуватися»

Категорія: «Події»
Дата: 02 Квітня 2018 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 3-Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1148


READY. STEADY. GO!

Всіх поціновувачів поп-культури 80-х запрошуємо на презентацію книги та зустріч з акторами дубляжу фільму «Першому гравцеві приготуватися»! Такий формат зустрічі — чудова можливість спілкування між читачами, глядачами, акторами та видавцями про роботу над виданням книжкових бестселерів, їх екранізації, дубляж та переклад, над яким працювали Юрій Нікітюк та Зоряна Крижанович.

«Першому гравцеві приготуватися» — це Святий Грааль поп-культури 80-х від Ернеста Клайна, адже перелік ігор, фільмів, музичних треків, які письменник згадує у книзі, займають не одну сторінку. Книга отримала багато нагород та премій, стала бестселером та завоювала серця багатьох читачів!


За екранізацію книги взявся режисер Стівен Спілберг! А вже 29 березня, на екранах кінотератів України з'явиться неймовірний фільм за мотивами книги. Події відбуваються у 2045 році. Світ стоїть на межі хаосу, а люди знаходять порятунок в ОАЗі, віртуальній реальності, створеній ексцентричним Джеймсом Галлідеєм, яикй заповідає багатомільярдні статки тому, хто першим знайде три ключі та великоднє яйце, сховане в ОАЗі. Молодий хлопець Вейд Воттс приєднується до змагання та занурюється у карколомні пригоди у пошуках скарбу у сповненому таємниць та небезпек фантастичному всесвіті ОАЗи! Адже ОАЗа — це світ без кордонів та без рамок. Світ, де кожен може бути тим, ким захоче. Світ масштабної віртуальної утопії, де можливості обмежуються лише фантазією!


Тож, 2 квітня у книгарні «Буква», що по вул. Богдана Хмельницького, 3-Б, чекаємо вас на презентації книги та зустрічі з акторами дубляжу! Буде дуже цікаво!

2 квітня. Початок о 19:00. Вхід вільний! ARE YOU READY? 
Київ, Книгарня «Буква», вул. Б. Хмельницького, 3-Б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar