29 Березня 2024, 13:27 | Реєстрація | Вхід
/ Новий номер естетичного видання для дітей Harbuz - 12 Березня 2018

Новий номер естетичного видання для дітей Harbuz

Категорія: «Новини»
Дата: 12 Березня 2018 (Понеділок)
Час: 10:00
Місто: Львів
Місце: -
Адреса: -
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: olena_yurchuk
Кількість переглядів: 1342


На початку березня очікується новий номер естетичного видання для дітей Harbuz.  


Harbuz - це перше таке естетичне періодичне видання, в якому наголос робиться насамперед на спілкування з дитиною. На сторінках журнал узібрані цікаві теми для всієї сім'ї, де розказується про бізнес, дизайн та людей, що надихають.  



В роботі над третім номером, видавці не змінють своїм принципам, але й стають ще цікавіші. Весняний номер журналу Harbuz вийшов двомовним - усі статті написані українською мовою будуть дублюватися англійською. В новому номері ви зможете прочитати про українського книжкового дизайнера, китів та білих ведмедів, а також побачити безліч дверей, серед яких потрібно обрати саме свої.


«Для нас - це суцільне нахтнення, той час, який ви можете цікаво провести разом зі своєю сім’єю чи наодинці з собою» - зауважує очільниця та редакторка журналу Устина Лукащук.



Однією з головних ідей проекту є те, що навіть найменші читачі варті того, аби мати свій якісний і дорогий контент. Тому акцент робиться на подачі самого видання - пакування, папір, на якому друкується журнал, та макетування, залишаючи багато вільного  простору для уяви та творчості усіх читачів.

Придбати журнал можна на сторінках проекту в соціальних мережах, а також у партнерів по містах України.


https://www.facebook.com/harbuzmag/ | https://www.instagram.com/harbuzmag/



0 коментарів

Залишити коментар

avatar