19 Квітня 2024, 01:40 | Реєстрація | Вхід
/ В Києві пройде Grand Finale туру Макса Кідрука - 12 Лютого 2018

В Києві пройде Grand Finale туру Макса Кідрука

Категорія: «Події»
Дата: 12 Лютого 2018 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Майстер Клас
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 57Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1015


12 лютого, о 19:00, в Майстер Класі (вул. Богдана Хмельницького, 57Б) відбудеться Grand Finale найбільшого туру на підтримку книги в історії сучасної української літератури  – туру письменника Макса Кідрука.

Більше 8 тис. осіб відвідали 138 презентацій роману «Не озирайся і мовчи», які були організовано у сотні міст і містечок України. Заради цих людей троє навіжених на чолі з Максом протягом 65 днів про’їхали 12 697 км Україною.

Grand Finale – камерна зустріч для прихильників творчості автора. Це буде презентація не книги, а туру про книгу. Макс Кідрук розкриє всі таємниці мандрівки: найцікавіші, найбільш трагічні (та не дуже) моменти, пригоди та перемоги, через які довелося пройти автору протягом двох місяців безперервної дороги.


«Перед початком туру я і моя команда називали цей тур власним Еверестом, до останнього вважали, що здійснити задумане майже нереально. Але на сьогодні у нас за плечима сотні міст і вже сформовані плани, ще грандіозніші. Про них ми розповідоми на Grand Finale в Києві», – каже Макс Кідрук.

Хочете розділити радість перемоги і дізнатися сокровенні таємниці, приходьте на Grand Finale! Кількість місць обмежена. Квитки за посиланням: goo.gl/1HP59w. Подробиці ось тут: https://goo.gl/RzZmc1.


Щодо інтерв’ю та акредитації ЗМІ пишіть Stendalutsk@gmail.com або телефонуйте: 095 031 32 80


0 коментарів

Залишити коментар

avatar