28 Березня 2024, 17:41 | Реєстрація | Вхід
/ Давайте поговоримо про «це»: страх, сім’я, сміливість - 7 Лютого 2018

Давайте поговоримо про «це»: страх, сім’я, сміливість

Категорія: «Події»
Дата: 07 Лютого 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: вхід вільний (free donation - якщо вам сподобається й захочеться ще:))
Місто: Київ
Місце: Small Talk & Coffee,
Адреса: вул. Дмитрівська, 19а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 924


Дівочий світ - фантастичний! Разом із першим українодівочим сайтом «Каралєвна» ми задумали проект #girlсвіт. Це серія освітніх івентів для дівчат різного віку, у якому кожна з нас зможе пірнути вглиб себе, навчитися краще розуміти сучасний світ і не боятися бути собою. Щомісяця для юних і дорослих дівчат ми влаштовуватимемо цікаві неформатні зустрічі за участі письменниць, практичних експертів і цікавих гостей. Різні теми, локації, несподіванки - це буде справді корисний і ненудний кейс!

Перший івент «Давайте поговоримо про «це»: страх, сім'я, сміливість» буде присвячений емоціям і почуттям, які то окриляють, то не дають нам спокійно жити :) 


Учасники вечора: 

  • письменниці, чиї повісті й оповідання вийшли в збірках «Любов така» і «Така любов»;
  • спеціальний гість - Альона Райда, ведуча семінарів і лекцій на тему символів, української міфології та світогляду древніх слов’ян, художниця проекту «Пантеон Слов’янських Богів», авторських колод карт «Послання Слов’янських Богів».
Модератори: Аня Яблучна - проект-менеджерка «Видавничого центру «Академія» і Тетяна Муль - письменниця, коуч зі словесної майстерності та творчості.

Вхід вільний і з усмішкою :) 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar