26 Квітня 2024, 19:12 | Реєстрація | Вхід
/ Любко Дереш: Як я написав «проклятий роман» - 30 Грудня 2017

Любко Дереш: Як я написав «проклятий роман»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 30 Грудня 2017 (Субота)
Час: 21:30
Вартість: 250 грн.
Місто: Київ
Місце: One Planet
Адреса: Мала Житомирська 15
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1027


У цю пастку потрапляли чимало: Бетговен, Малер, Шнітке, Шостакович… В якийсь момент твоє власне творіння починає бунтувати проти тебе і заганяти автора в придуманий ним же сюжет, коли той підходить до небезпечної межі. Тут починає пахнути сіркою і ладаном. Чи може, це тільки гра уяви? 


В літературі знана диявольщина творилася довкола «Майстра і Маргарити» Булгакова, але щось про це зрозуміли і Андрухович з його «Перверзією», Іздрик з «Подвійним Леоном», Прохасько... 

Перед Новим роком, у вузькому колі я буду розказувати страшну історію про свій «проклятий роман» — «Як стати Богом і не заплакати». Алхімія, музика Шенберга і лінгвістична генетика… Сучасні астрологи, середньовічні композитори, керівники міжнародних компаній, фанати конспірології… Антична вистава, де хтось має загинути і таємниця «Плачу за Окегемом» Жоскена Депре… Поїздка на Трахтемирів й історія про привида. Нічна варта за душу автора. Порятунок в Індії й бійка на замерзлому Дніпрі з відомим письменником (якої так і не відбулося). Втеча в Єгипет, до схимників, рік у Дахабі й перетворення фатального сюжету на «Голову Якова». Далі — знову поїздка в Індію і паломництво «стежками Сковороди» з «Головою Якова» по Україні. Врешті — упокоєння сюжету роману, згортання всіх подій і повернення до Львова. Епілог — авторський коментар до оповідання «Осінь мага» зі збірки «Пісні про любов і вічність». 

Ваш, Любко Дереш

Увага! Всього 20 місць! Вартість — 250 грн.
Реєстрація і попередня оплата: https://goo.gl/zBF8o6

30 грудня. Початок о 20:30. Київ, One Planet, Мала Житомирська 15


0 коментарів

Залишити коментар

avatar