28 Березня 2024, 19:28 | Реєстрація | Вхід
/ Всеукраїнський фестиваль «КнигоПодорож»-2017 - 17 Грудня 2017

Всеукраїнський фестиваль «КнигоПодорож»-2017

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 17 Грудня 2017 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1303


З 15 по 17 грудня Харків знову вирушить у «КнигоПодорож». Цього року книжковий фестиваль, організований видавництвом «Ранок», проходитиме під гаслом «Книга - як форма комунікації».

Організатори фестивалю «КнигоПодорож» прагнуть відкрити для дітей нові грані книги. Як книга спілкується з читачем? Словами - це беззаперечно. Та хіба тільки ними? Книгу можна понюхати та погортати, можна розглядати її ілюстрації, а можна навіть скуштувати на смак (батьки маленьких дітей про це точно знають). Книга не тільки говорить до нас, а й спонукає нас самих до комунікації з іншими людьми та світом навколо.


Програма фестивалю 2017 року набирає Всеукраїнського масштабу: від заходів для батьків до заходів для дошкільнят, приділяючи особливу увагу цього року підліткам. Протягом трьох днів у ТРЦ «Караван» в м.Харків працюватиме зона вільного читання, майстер-класи, театральні вистави та квести. 

Цьогоріч фестиваль «КнигоПодорож» мандрує містами України. Вільна зона читання та книжковий ярмарок також буде розміщуватися у:
  • м.Києв (ТРЦ Глобус 3 поверх, Майдан Незалежності, 1)
  • м. Суми (ТРЦ Євробазар 3 поверх, вулиця Засумська, 2)
  • м. Житомир (ТРЦ Ярмарок 2 поверх, майдан Згоди, 6)
Вам зовсім не треба витрачатися, щоб наповнити свій грудень веселими, корисними та затишними днями, бо вхід на всі заходи фестивалю вільний.


Афіша подій за посиланням https://goo.gl/G86y9c


0 коментарів

Залишити коментар

avatar