26 Квітня 2024, 21:45 | Реєстрація | Вхід
/ Проект «Київ - Всесвітня книжкова столиця» - 7 Грудня 2017

Проект «Київ - Всесвітня книжкова столиця»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2017 (Четвер)
Час: 11:00
Вартість: обов’язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Київський Університет Імені Бориса Грінченка
Адреса: Тимошенко 13 Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1525


7 грудня 2017 року об 11.00 у приміщенні Київського університету імені Бориса Грінченка відбудеться презентація студентського проекту "Київ - Всесвітня книжкова столиця"
У програмі: публічний захист проекту, фотовиставка, відео презентація, дискусія.

Студенти-видавці ІІІ курсу представлятимуть практичний кейс, над яким працювали протягом семестру в рамках спеціалізації «Міжнародний видавничий бізнес».


2 листопада 2001 на Генеральній конференції ЮНЕСКО була прийнята Резолюція 31с / 29 про створення проекту «Всесвітня Книжкова Столиця». Визначає міста-переможців Комітет, до якого входять представники ЮНЕСКО, Міжнародної асоціації видавців, Міжнародної федерації книгопродавців і Міжнародної федерації бібліотечних асоціацій та установ. До 2003 року міста номінувалися без громадського обговорення. Починаючи з 2004 року, переможці визначаються за допомогою громадського голосування. Повноваження міста-переможця тривають зі Всесвітнього дня книги і авторського права (23 квітня) і до 22 квітня наступного року. Проект є іміджевим і не обумовлює грошової винагороди для переможця.

Студенти підготували презентаційну книжкову програму для улюбленого міста і висловили бажання виступити рушійною силою проекту. Можливо саме цей студентський проект буде суттєвим кроком до участі у проекті ЮНЕСКО "Всесвітня книжкова столиця".


Київський Університет Імені Бориса Грінченка, Тимошенко 13 Б
Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/Jb7wA1


0 коментарів

Залишити коментар

avatar