19 Квітня 2024, 19:34 | Реєстрація | Вхід
/ Про що співають «Солов'ї з Шаоліня» | Київ - 26 Жовтня 2017

Про що співають «Солов'ї з Шаоліня» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 26 Жовтня 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-паб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 945


Про що співають «Солов’ї з Шаоліня»? Можна дізнатися із книжки Таїсії Наконечної
Чекаємо вас 26 жовтня 2017 року о 19:00 у кнайп-клубі «Купідон» (що, між нами кажучи, є улюбленим місцем відпочинку для київської інтелігенції: літераторів, журналістів, художників) відбудеться презентація поетичної збірки Таїсії Наконечної «Солов’ї з Шаоліня»

Будемо говорити з авторкою, читати вірші, спілкуватися у дружньому колі літераторів, пластунів, друзів та всіх охочих долучитися. Модеруватиме зустріч - Іра Шостак.



До збірки увійшли вірші різних років, які об’єднані ідеєю пошуку себе і свого шляху у світі. Книжка складається з трьох розділів – «Солов’ї емоцій» (в основному сформований із любовної та інтимної лірики ) , «Солов’ї шляху» (філософська лірика, що порушує проблеми творчого пошуку), «Солов’ї війни» (лейтмотив – боротьба за особистий вибір ліричного героя).

«Солов’ї з Шаоліня»
- друга друкована книжка авторки. Перша поетична збірка «Безріччя» була видана у 2003 році як нагорода за лауреатство у літературному конкурсі імені Вадима Коваля, що проводився Молодіжною Мистецькою Асоціацією «Сокіл» спільно із Чернівецькою міською радою.


Презентація в Києві продовжить низку запланованих презентацій у підтримку книжки в 11 містах України. Маєте питання? 093 566 888 3 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar