18 Квітня 2024, 22:41 | Реєстрація | Вхід
/ Лекції Ростислава Семківа та Віри Прохири в НСПУ - 5 Жовтня 2017

Лекції Ростислава Семківа та Віри Прохири в НСПУ

Категорія: «Події»
Дата: 05 Жовтня 2017 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: мінімальний внесок - 30 грн.
Місто: Київ
Місце: Будинок письменників
Адреса: вул. Банкова, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 864


Благодійні майстер-класи повертаються! НСПУ запросили лекторів, які змінять Ваше уявлення про художню літературу на військову журналістику! Вже 5 жовтня на Вас чекає два майстер-класи від справжніх фахівців у своїй справі. 

Ростислав Семків – доцент Національного університету «Києво-Могилянська Академія», директор видавництва «Смолоскип», член Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка. Але замість того, щоб перераховувати всі заслуги, варто сказати, Що Ростислав Семків вже не перший рік викладає Курс письменницької майстерності і точно знає, що потрібно молодому письменнику. Готуйте питання – ми знайдемо відповіді!

Віра Прохира – волонтер «Повернись живим» та редактор новинної стрічки фонду. Розкаже про те, як писати про війну правильно, толерантно та цікаво, про тенденції військової інформаційної політики на початку війни і тепер, а також обговорить типові помилки висвітлення військових питань журналістами. А ще готуємо для Вас практичне завдання.


Всі зібрані кошти буде передано у благодійний фонд «Повернись живим», який вже більше трьох років займається закупівлею тепловізійної оптики для бійців АТО. Минулого разу вдалося зібрати більш ніж півтори тисячі гривень.

Під час майстер-класів та у перерві буде діяти книжковий ярмарок – придбайте книги провідних авторів за символічну та доступну ціну! Приносьте свою улюблену книгу, щоб її міг купити хтось інший. 


Коли? 5 жовтня (четвер), 17.00 – Ростислав Семків, 18.30 - Віра Прохира
Де? Будинок письменників, вул. Банкова, 2. Мінімальний благодійний внесок – від 30 грн. 
Давайте доведемо, що допомагати – це легко, цікаво та модно!


0 коментарів

Залишити коментар

avatar