29 Березня 2024, 02:19 | Реєстрація | Вхід
/ Поетична збірка «Ми нині сущі» Магди Дзвін у Дніпрі - 28 Вересня 2017

Поетична збірка «Ми нині сущі» Магди Дзвін у Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 28 Вересня 2017 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: вхід вільний
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 852


Дніпровська Книгарня «Є» та видавництво «Свічадо» запрошують на презентацію поетичної збірки Магди Дзвін «Ми нині сущі», яка відбудеться у четвер, 28 вересня за участю авторки. Початок – о 18.30.

«Чим є поезія? – запитує Магда Дзвін. – Поезія є мовою, що чується в тиші. Повній уважній тиші Душі. Спершу з’являється дзвін до уважності. Виникає розуміння того, що зараз зазвучить голос. І тоді, найважливіше, дуже уважно ретельно вслухатися і записувати […]. Поезія як шлях всередину себе. Шлях із перешкодами та нерозумінням, часом запереченням, шлях повен ілюзій – до пошуку та пізнання Бога всередині сущого».

У цій книжці зібрано поезії, написані у передчутті Революції гідності та війни, під враженням від важливих і пекучих сторінок нашої історії й сьогодення, із переживанням їх у глибині власного єства.


«Поезія Магди Дзвін – то суміш різних літературних течій, від народної пісні, через сюрреалізм і модернізм до постмодернізму […]. То – наче море, якого не бачиш, але чуєш шум його хвиль. То – наче денник різних почувань. Там – біль, жага, туга, докір, самотність, втрата, наче в музичному творі, зі своїми варіяціями, але без очевидної пов’язаності. Уявні, підсвідомі картини тільки натякають», – каже про збірку видатна українська письменниця, літературознавиця, учасниця Нью-Йоркської групи Віра Вовк.
Автор післяслова до збірки – Ігор Калинець.

Магда Дзвін народжена у Львові у великодню п’ятницю 1974 року. Випускниця філософського факультету ЛДУ ім. І. Франка. Авторка чотирьох збірок: «Роздертість простору», «Вогненні поезії», «Під пильним оком Святозара», «Ми нині сущі», упорядниця видання про українського колекціонера, мистецтвознавця, мецената Івана Гречка «Іванове стремління».


Дніпровська Книгарня «Є», вул. Глінки, 15 (вхід з Європейської площі). Тел.: (056) 732-13-92


0 коментарів

Залишити коментар

avatar