29 Березня 2024, 17:14 | Реєстрація | Вхід
/ Українсько-канадський альманах «Крила» - 5 Серпня 2017

Українсько-канадський альманах «Крила»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 04 Серпня 2017 (П'ятниця)
Час: 23:00
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1722


Українсько-канадський альманах «Крила» запрошує надсилати твори. Мова робіт – українська, англійська. В альманасі будуть опубліковані прозові, поетичні та літературно-критичні твори. 

«Чому «КРИЛА»? – зазначає співредактор Валерій Полковський, доктор філософії з міста Сейнт-Альберт (Канада). – Мабуть, не тому, що головним редактором є Анатолій Криловець. І не тому, що моя улюблена хокейна команда – «Крила» з Детройту (Detroit Red Wings). Ці поетично-прозові «КРИЛА» з'єднуватимуть через океан континенти, сприятимуть кращому взаєморозумінню та налагодженню контактів. Вони будуть опорою для молодих та рупором для зрілого покоління». 

Редколегія планує цікаві конкурси. Кращі твори будуть рекомендовані для перекладу англійською мовою. 

Умови публікації:
 
приймаються тексти, розміщені на 3-х сторінках документу Microsoft Word формату А-5, (12 кегль, Times New Roman, одинарний міжрядковий інтервал). 
Термін подання творів: до 5 серпня 2017 року. 

Роботи надсилати в електронному вигляді із повним ім’ям та прізвищем автора, домашньою адресою, телефоном та короткою біодовідкою на адресу kryla_2017@ukr.net для попереднього узгодження. 

Твори друкуються в авторській редакції. Редакція не несе відповідальності за зміст друкованих матеріалів, але залишає за собою право відбору текстів для публікації. Надіслані тексти не рецензуються й не повертаються. 

Альманах видається на засадах самофінансування. Кожен автор переказує на платіжну картку редактора 200 гривень вступного внеску після узгодження і схвалення творів до друку. Якщо автор хоче надрукувати текст більше 3-х сторінок, то за кожну додаткову сторінку доплачує 40 грн. За участь у проекті один примірник альманаху буде надіслано кожному автору Укрпоштою коштом видавця. Кожен додатковий примірник коштує 70 грн.

З фінансових та технічних питань стосовно альманаху звертатися за телефоном +38(067) 164 2671 або ж +38(067) 597 2012 (Наталя Володимирівна Криловець).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar