25 Квітня 2024, 12:07 | Реєстрація | Вхід
/ Бардівсько-поетичний фестиваль «Ірпінський Парнас» - 29 Липня 2017

Бардівсько-поетичний фестиваль «Ірпінський Парнас»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 29 Липня 2017 (Субота)
Час: 08:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Ірпінь
Місце: центральна площа міста
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1264


29 і 30 липня в місті Ірпінь вперше відбуватиметься Музикально-поетичний фестиваль «Ірпінський Парнас», заснований Національною спілкою письменників України при підтримці газети Ірпінської міської ради «Ірпінський вісник», Відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради та ірпінського клубу авторської пісні «Ключ».

Цей фестиваль створений для того, щоби поети та барди Київщини та України могли реалізувати свій творчий потенціал, поспілкуватися з однодумцями, спробувати свої сили в конкурсі. Фестиваль сприятиме підняттю культурного рівня жителів міста Ірпінь, розвиткові фестивального руху в Україні, популяризації поезії та авторської пісні.

Учасники зможуть побувати на оглядовій автобусній екскурсії по Ірпіню, два дні пожити в палатках на території будинку творчості письменників «Ірпінь», де жили і творили відомі літератори – Євген Гуцало, Максим Рильський, Павло Тичина, Павло Загребельний, Володимир Дрозд... 

Гала-концерт переможців, членів журі та запрошених гостей відбуватиметься на центральній площі міста Ірпінь. 


Для участі в конкурсній програмі фестивалю надсилайте свої заявки на пошту parnas2017@meta.ua із зазначенням таких даних:
  • ПІБ (паспортні)
  • Псевдонім (якщо є)
  • Дата народження
  • Місце роботи чи навчання
  • Контакти (домашня адреса, телефон, електронна пошта)
  • Номінація, до якої будете подавати твори
  • Наявність перемог у конкурсах, премій, нагород (перерахувати)
  • Наявність книг для поетів або дисків для бардів (перерахувати)
Твори висилати не потрібно. 

Для участі в номінації треба виступити з 5 віршами для поетів і 3 піснями для бардів. На кожну номінацію - окремий виступ.

Номінації для поетів: «Поезія для дітей», «Релігійна лірика», «Громадянська лірика», «Інтимна лірика», «Філософська лірика», «Урбаністична лірика», і три бардівських: «Авторська пісня», «Виконавська майстерність», «Композитори».

Фестиваль «Ірпінський Парнас» не має комерційного характеру, участь у ньому безкоштовна, як і перегляд концерту на площі.


Як добиратися до фестивалю «Ірпінський Парнас»?
Добратися до фестивалю можна двома основними способами:
1. Електричка від ст. метро Святошин. 2. Маршрутка № 392 від ст. метро Академмістечко

Електрички ходять доволі часто, тому не буду викладати тут розклад – шукайте в інтернеті по запиту «електричка святошино ірпінь». Вартість проїзду 8 гривень.
Маршрутки ходять іще частіше – кожні 5-10 хвилин. Їде ця карета приблизно 40-45 хвилин, вартість проїзду - 13 гривень. Маршрутка № 392 відходить від тої частини Академу, де розташувалися гігантські секонди, магазини «Все безкоштовно» і шаурма. В цьому місті ще є черги на інші два автобуси, а також три черги на сам 392-й – сидяча, стояча і льготніки. Так що, підходячи до черги, дізнавайтеся всі ньюанси. 

Якщо загубитеся, спитайте у людей: «Де будинок письменників». Зазвичай знають. Якщо не знають, питайте де пляж – він там поруч. 
Проминувши магазин «Тімка», грузинський шалман, і платний туалет, ви опинитись на алеї, де акуратним рядочком примостилися гномячі будиночки з червоними дахами. Йдіть повз них. Потім ви вийдете на асфальтовану площадку, де зараз будується нова автостанція. Проминувши її, йдіть по цегляній доріжці, як до Смарагдового міста – і це вже останній прямий відрізок до БТП. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar