25 Квітня 2024, 21:14 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичні вакації липня у Києві: «Голоси» - 23 Липня 2017

Поетичні вакації липня у Києві: «Голоси»

Категорія: «Події»
Дата: 23 Липня 2017 (Неділя)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Кафе «Горнятко»
Адреса: вул. Михайла Ломоносова 54
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1020


23 липня триватимуть «Поетичні вакації»23 липня (неділя) з нами голосисті і творчі авторки з Рівного Тата Рівна та Ірина Баковецька, які увірвалися у літературне життя спокійного Гольфстріму. 

Тата Рівна - поетеса, письменниця, історик, доктор філософії, серйозно і старанно підбирає героїв поем, висміює їхні вади, жартує і зваблює, запам'ятовується ще із Sevama fest, не залишає байдужим читача, запалює енергійністю, фотографує і кличе до вдосконалення.

Ірина Баковецька - поетеса, журналістка, краєзнавець, композиторка, виконавець пісень, влучно володіє своїм голосом, і тихо мрійливо у колискових, і звивається ввись у етнічних мотивах, і пружно емоційно у патріотичних творах. Авторка кількох збірок творів, учасниця історичних реконструкцій, цілеспрямована і метка, ви ніколи не забудете її, вчувши лише раз.

Цього разу проект Поетичні вакації називається «Голоси», бо голоси наших учасників дуже доречні і сильні. Поки за кадром залишаються імена ще кількох учасників зустрічі 23 липня і наші обов'язкові поетичні несподіванки, адже вакації - це так цікаво! :)


23 липня. Початок о 18:00. Київ, кафе «Горнятко», вул. Михайла Ломоносова 54
Організатори: літоб'єднання Sevama, Іван Кушнір, Оксана Яблонська, Тата Рівна


0 коментарів

Залишити коментар

avatar