29 Березня 2024, 01:05 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Василя Кузана «Експрес-наречений» - 12 Липня 2017

Презентація роману Василя Кузана «Експрес-наречений»

Категорія: «Події»
Дата: 12 Липня 2017 (Середа)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 941


Рівненська Книгарня «Є», видавництво «Український пріоритет» та Всеукраїнський арт-семінар для письменників «КУСТ» запрошують на зустріч із Василем Кузаном та презентацію його роману «Експрес-наречений». Захід відбудеться 12 липня, о 18.00.

12-го липня у Рівному стартує Всеукраїнський арт-семінар «КУСТ». Одним із лекторів там буде закарпатський поет, автор слів пісні «Золото Карпат» Василь Кузан. У книгарні «Є» він презентуватиме свій прозовий дебют – роман «Експрес-наречений».

За словами автора, це роман про весілля: колоритне, наповнене непередбачуваними подіями, крутими сюжетними поворотами, скандалами, феєричним гумором та драматичними сльозами, фольклором і лірикою. Автор стверджує, що всі ситуації взяті з життя: «Нема нічого видуманого, усе тільки літературно оформлено та змінено імена героїв. У мене в книзі є таке весілля: неповторне, унікальне, шокуюче. Перша дружка народжує, наречений зникає…Там багато безвихідних ситуацій, але ми знаходимо вихід, і все закінчується добре». Перший критик тексту письменник і журналіст Василь Горват назвав книгу «закарпатським декамероном».


Василь Кузан – український поет, журналіст, член Національної спілки письменників України, член НСЖУ, експерт всеукраїнського рейтингу «Книжка року», член редколегії видавництва «Український пріоритет», академік Міжнародної академії літератури і мистецтва, лауреат премій імені Ф. Потушняка, Юрія Яновського, Ярослава Дорошенка, Пантелеймона Куліша.


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar