19 Квітня 2024, 01:43 | Реєстрація | Вхід
/ Літклуб Букмоль: «Про малого крота» у Києві - 18 Червня 2017

Літклуб Букмоль: «Про малого крота» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 18 Червня 2017 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно, обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Aroma Espresso Bar, Жилянська
Адреса: вул. Жилянська, 75
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: maryana_khemij
Кількість переглядів: 920


18 червня Букмоль прочитає одну з найепатажніших, найсміливіших книжок і водночас найвідоміших книжок-картинок у світі – дотепну та курйозну історію «Про малого крота, який хотів дізнатися, хто наклав йому на голову», яку вигадав Вернер Ґольцварт, а намалював цьогорічний лауреат Меморіальної премії Астрід Ліндґрен Вольф Ерльбрух. 

Уперше цю книжку опубліковано було німецькою мовою ще у 1989 році та за чверть століття вона була перекладена більш ніж 30 мовами (віднедавна й українською) та стала визнаним світовим бестселером з мільйонними тиражами. За мотивами «Крота» знято мультиплікаційний фільм, створено дитячий мюзикл і театральну виставу, а саму книгу номіновано на німецьку Премію дитячої літератури. Чи варта вона усіх цих нагород та визнання, ми перевіримо на інтерактивному читанні, а після цього розважимося на не менш кумедному майстер-класі за мотивами книжки. 



Для дітей віком 3+. Вхід вільний за попередньою реєстрацією: http://bit.ly/2r3HQSG
Де: кав’ярня Aroma Espresso Bar (вул. Жилянська, 75).

Читаємо українською (переклад — Букмоль) за виданням: Про малого крота, який хотів дізнатися, хто наклав йому на голову / Вернер Ґольцварт, Вольф Ерльбрух ; переклад з нім. О. Григоренко. – Чернівці : Чорні вівці, 2017.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar