20 Квітня 2024, 13:26 | Реєстрація | Вхід
/ Образ міста у романі Вірджинії Вулф «Місіс Делловей» - 13 Червня 2017

Образ міста у романі Вірджинії Вулф «Місіс Делловей»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 13 Червня 2017 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1140


Рівненська Книгарня «Є» та видавництво «Комубук» запрошують на лекцію кандидата філософських наук Максима Карповця «Образ міста у романі Вірджинії Вулф «Місіс Делловей». Захід відбудеться 13 червня. Початок – о 18.00.

Дедалі більшої популярності набувають дослідження, що стосуються урбаністики. Образ міста розглядали у різних аспектах. Максим Карповець пропонує звернути увагу на культурологічний вияв цього образу. Та для того, аби не бути голослівними та не говорити про абстрактні міста, подивимось на місто очима британської письменниці, феміністки та літературної критикині Вірджинії Вулф. Письменниця, яка прожила все своє життя у столиці, часто полюбляла блукати дрібними вуличками Лондона. На таку мандрівку містом роману «Місіс Делловей» ми й запрошуємо вас.

Максим Карповецькультуролог, філософ, літературний оглядач у часописі «Критика», кінокритик в інтернет-журналі про авторське кіно Cineticle Art-cinema, кандидат філософських наук, старший викладач кафедри культурології та філософії Національного університету «Острозька академія»


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar