25 Квітня 2024, 03:53 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Марини Єщенко «життЯ моЄ!!!» - 25 Травня 2017

Презентація книжки Марини Єщенко «життЯ моЄ!!!»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Травня 2017 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 680


Видавництво «Пенмен» і кнайп-клуб «Купідон» запрошують на презентацію книги Марини Єщенко «життЯ моЄ!!!», яка відбудеться 25 травня 2017 року о 19.00 у приміщенні кнайпи за адресою: вул. Пушкінська, 1-3, станція метро Театральна. Модератор презентації – Оксамитка Блажевська.

«життЯ моЄ!!!»
– збірка 28 новел, що вміщує 28 історій пошуків, сумнівів, невдач і любові. Або її відсутності. І лише одна велика спроба зрозуміти цей світ і себе в ньому. Трагізм, іронія, комічність, абсурд і легкість буття. Новели об’єднує головна героїня, для якої усі інші персонажі – не більше ніж досвід і не менше ніж декорації, які потрібно вчасно змінити. Можливо, тому деякі персонажі цілком безглуздо помирають. Але ця книжка не про сум, а про переродження і становлення. Або про дорослішання. Про те, що щирість – це інколи усього лиш здоровий цинізм. Або ні про що з вище написаного. 

Марина Єщенкопрозаїк, кандидат філологічних наук (за неофіційною версією – абсурдних), бібліотекар, публіцист, автор збірки новел «Поговори зі мною». Лауреат різноманітних премій, вагома частина з яких – за рукопис презентованої книги.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar